2009!
Donderdag 1 januari 2009!! We zijn op de brunch geweest bij Joan, de tante van Leslie en ondertussen mijn Liaison :D. Het was mijn eerste dag als een vegetarian! Want dat was mijn voornemen voor het nieuwe jaar :). Ook zowa het voornemen van mijn heel gastgezin :p. Senta zou een halve veggie worden, ze zou nog steeds vis eten maar niet al te veel. Trey en Erno woude da eigenlijk nie worden maarja Senta is de kok dus ze hebbe nie veel keus :D. Af en toe zou ze nogs kip voor hen klaarmaken. En de rest van de kindere maakte da nie zoveel uit, die ete gewoon wa der op tafel staat :p. We zijn er de rest van de dag gebleven, we waren tegen een uur of 9 terug. Toen hebbe Isabel en ik nog een film gekeken en zijn we gaan slapen.
Vrijdag 2 januari 2009. Tilli, Isabel haar gastzusje gaf een verjaardags feestje. Maar wij moesten daar niet aanwezig zijn het was in het Mall in een winkel heel erg vreemd dachtk toen maar ze hadde zich heel goed geamuzeer :D en das het belangrijkste! Isabel en ik zijn toen naar de cinema geweest haha, ge denkt dan wouw cool! Want ik dacht echt da da van hier kwam enzo. De cinema is zo gans vuil en ze hebbe nie eens goeie popcorn alleen zo zoute :'), zo amper keuze. Nene da was niks in vergelijking met die van Lommel laat staan de Kinepolis :p. Ma hebbe ons geamuzeerd wel een best wazige film alleh wel goed alleh zo familie gedoe, 'Bedtime Stories'. Ik wou eigenlijk Yes Man zien ma Isabel haat Jim Carrey dus da was nie echt een optie :D.
Zaterdag 3 januari 2009.. NEW YORK!! Omdat ik best wel teleurgesteld was om het feit dat ik niet naar New York kon gaan beslote Isabel en ik te gaan whii hihi :). We zijn al gans vroeg vertrokken, een maal in New York aangekomen zijn we naar SoHo vertrokken, das zo downtown New York en echt heel zalig! De zon scheen en overal ware er straatmuziekanten! Echt een heel fijn sfeertje was me dat daar :D. We hebbe daar wa rond getaffeld en daar zijn allemaal zo gans schattige winkeltjes, we hebbe gegeten bij Cosi hmmmm das echt heel goed! Zeker een aanrader als ge naar de US komt :D. Daarna hebbe we de subway genomen naar Central Park, daar wa rondgetaffeld en toen terug naar huis gegaan. Tegen een uur of 9 waren we terug in Madison. Toen hebbe we nog wat verjaardagscake gegeten :D en 'Blood Diamond' gekeken wouw echt zaaaaalige film!
Zondag 4 januari 2009.. Terug naar Canton.. We deden een carpool achtig iets samen met Joan. Leslie en Paul zoude me tot de helft brengen en daar zou Joan mij oppikken en me zo naar huis brenge. Ooh ze is zo lief :$. Ik was pas tegen een uur of 6 terug. We hebbe toen overheerlijke vegetarische :D lasagna gegeten! Hmm.. En daarna hebk Yes Man gekeken haha, I love Jim Carrey :D.
Maandag 5 januari 2009.. Terug naar school maar een 2h delay :D. Whii da begint al goed denkt ge dan haha. Maar nu hebbe we echt heel erg veel huiswerk want de eerste semester is bijna afgelopen en nu moete der nog een heel deel dinge worden afgewerkt. Hm ik kan nie wachte tot da di is afgelopen :D. Volgende trimester heb ik op psygologie na allemaal chille vakke :D.
Dinsdag 6 januari 2009. DRIE KONINGEN. Maja da kenne ze hier natuurlijk nie :D. Jammer wel ik kwam er 's avonds pas achter da het 3 koninge was dus ik was te laat om het te zinge int school :').
Woensdag 7 januari 2009.. SNOWDAY haha whii, jaja deze week beviel me wel :D. Maar eigenlijk lag er helemaal geen sneew het was gewoon zoooo glad dat de schoolbusse nie konde rijde en dusja dan maar een vrije dag ^^.
Donderdag 8 januari 2009, 2 hour delay !! Deze week kon toch nie meer stuk het ene gedoe na het andere :D. Maja eignelijk is zo een 2 hour delay nie zoveel, want dan sta ik op om 7.45 da zou de tijd zijn dak in Belgie zou opstaan maar toch :') het is toch een heerlijk gevoel.
Vrijdag 9 januari 2009, weer een gewone schooldag :D. Maar een vrijdag dus da viel ook wel mee! Ik herinner mij nie zoveel meer wak die dag heb gedaan. Ik denk nie zo gek veel die dag.
Zaterdag 10 januari 2009. De hele dag heeft het gesneeuwt echt ongelofelijk. Echt een gans harde sneeuwstorm heel nice :D. Gevolg ::
Zondag 11 januari 2009. We zijn met de hele familie gaan sleeen ! Wouw da was zoooo cool. Wij leven hier zowa in de middle of nowhere ma iedereen alles is hier gans ver van mekaar :p. En tegenover ons is zo een gans veel berge en heuvels enzo echt heel nice. Dus wij daar hene gerede want das toch wel bijna 45 min wandele anders om helemaal naar bove te geraken. We zijn daar heen gereden met zo een look a like golf karreke :D echt fataal haha. En toen hebbe we daar een uur gesleed da ging echt vies hard. Phoenix en ik ware daar echt heel goed in :D. We hinge echt hele tijd vol met sneeuw haha ZALIG!
Maandag 12 januari 2009, een gewone schooldag zonder een delay . Da was een teleurstelling :p want iedereen was gans moe haha. In de namiddag is Pachy gekomen en we zijn terug naar die berg gegaan deze keer hebbe we gewandeld ! We gingen foto's nemen voor fotografie. Wou het was echt heel cool! Toen we helemaal bove ware, ware er zo van die ijspegels :O wauw da was echt heel mooi :D. Maar om daar te geraken moesten we over een rivierke springen, en gans stijl na bove klimmen enzo. Jawadde ge moet er wat voor over hebbe, voor die foto's :p. Ma we hebbe ons wel heel goed geamuzeerd haah wouw ja da was echt zalig!
Dinsdag 13 januari 2009, gewoon weer naar school en een berg huiswerk! Nie te doen. Maarja ge gaat daar dan gewoon kei hard voor :').
Woensag 14 januari 2009. ISABEL = 18 !!! Ocharme, het was echt een grote teleurstelling voor haar, want als ze in Portugal was geweest had die echt zo een sweet 16 gekregen gelijk op MTV ja idd stinkend rijk denkk dan. En nu zat ze in de US het enigste wat ze gekregen had waren bloemen en ballone, de 2 dinge ze haat :D. Ocharme! Maar.. van mij had ze ook een tas gekregen van Urban Outfitters die ze heeeel graag wou. Dus ze kan nie teveel klage :p. Maar toch wel jammer voor haar.
Donderdag 15 januari 2009, ze zeide dat er een delay zou zijn ma da kwam er nie van haha hoe lame :D. Dan staat ge daar in de -23 te wachte op u bus. Ge moet dan is inademe door u neus das echt een heeel gek gevoel :p.
Vrijdag 16 januari 2009. Pachy en Helene wouden bij wrestling gaan haha echt fataal! Maar ik zou dan na school na de training gaan kijken same met Armelle :D. Haha echt heel grappig de helft van de tijd stonde ze daar gewoon te staan :p. Na de training zijn we naar Taco Bell gegaan. Ik heb me daar een milkshake van de MC donalds gefixt want da ligt hier toch allemaal bij mekaar :D. En bij taco bell hebbe ze nie veel vegetarische dinge. Wel bevalt da vegetarisch leventje me tot nu toe :p. Senta kan da echt goed koken ze. Ma niemand kan u overtreffe hoor mamatje ^^. 's Avonds zijn we (Pachy, Helene en ik) naar een basketbal game gegaan, ma van de meisjes dus da was nie echt zoveel maar we hebbe ons wel geamuzeerd haha :D. We hadde een cheer gemaakt enzo haha!
Zaterdag 17 januari 2009, Pachy en ik waren naar een wrestling tournament gegaan! Hahah wouw das zooooooo cool! Nie te geloven ma wauw soms is da echt grellig, da lijkt alsof der ne arm gaat uitpoppe ! Ma echt wel iets zaligs om te zien :D. Na da tournament benk met mijn familie naar het mall gegaan. Om wa te kopen voor Trey want hij is maandag jarig.. 16 word hij haha :'). Trey das echt een hele rare als ge het mij vraagt!
Zondag 18 januari 2009, Helene en ik zijn die dag gaan sleeen met haar irritant gastbroertje haha :D. Was wel cool ma nie zo cool als vorige week. We ware ergens anders geweest en da was nie zo stijl daar ma we hebbe ons wel goed geamuzeerd :) daar was zo een ramp ding haha we vloge dan zo ffkes haha. Ma als ge dan neerkomt das wel wa minder :D. ma wel vies cool! Daarna benk nog mee naar Helene haar thuis gegaan om chocomelk te gaan drinken. Normaal gezien zou ik dan naar huis gaan maar toen benk nog wat langer gebleven hhaa, benk daar ook maar blijve eten. Tegen 8h vertrok ik dan uiteindelijk naar huis :D. Maar toen belde er een familie vriend fzo iets ze had haar in de vinger gesnede en vroeg of Helene niet ff kon babysitten, ok geen probleem wij zouden haar daar dan afzette en dan mij naar huisbrenge :p. Maar het bleek erger te zijn, en dus besloot Helene haar gastpapa die familievriend naar het ziekenhuis te brenge. Dus ik bleef dan same met Helene babysitte. We hebbe daar een heel wazige film gezien haha. Tegen half 12 waren ze terug van het ziekenhuis en voor Amerikaanse tijd is da veeeeel te laat. En zeker om mij nog naar huis te brenge :p. Dus benk bij Helene blijven slapen!
Maandag 19 januari 2009, al vroeg opgestaan want Helene moest naar de wrestling practice haha. Ze heeft de hele morge geklaagt da ze nie wou gaan :D. Echt wel grappig! Toen hebbe we Helene afgezet bij het school. Daarna heeft haar gastpapa mij afgezet bij mijn thuis :D. En nu zit ik hier, vandaag ga ik een dagske chille denkk dan en wrs wa huiswerk maken rho :D. Maarja komt wel inorde ^^.
Ben benieuwd naar je 'chill' vakken? Laat je het weten via je blog?
groetjes,