FISHERPRICE.reismee.nl

Port Jefferson

Gisteren 25.08.08, euhm werkelijk een van mijn saaiste dagen tot nu. Amper iets gedaan, opgestaan, gedoucht wat gegeten en mee naar de supermarkt geweest. Ofja eerst naar de 1 dollar winkel, om wat rommel te verzamelen denkk? Daarna naar de Super Stop & Shop voor wat brood en daarna naar Stop & Shop. Waarom, ik heb werkelijk geen idee. In de Stop & Shop verteld Anne mij da ze eigenlijk nie graag na de supermarkt gaat ?! Terwijl da al de 2e was die wij vandaag deden en de 3e die zij deed. Nuja, ik zeg daarop van waarom gaat ge dan zoveel? Maak dan een lijstje fzo en koop gewoon heel veel in een keer. Dat was te moeilijk of dat deed ze niet zo graag fzo iets.
Toen we thuis aankwamen bleek dat ze nog dinge vergete was uit de supermarkt en toen is ze voor de 5e keer geweest! Ongelofelijk die vrouw.
Zo dat was alles, werkelijk niet veel.

Vandaag 26.08.08, zijn we met de ganse 'familie' op uitstap geweest. Eerst ginge we naar New York whiii, toen zijn ze (Hal en Anne) van gedacht veranderd en zijn we naar Port Jefferson gegaan :s. Hm, ja het is zoals de naam. Met andere woorde saai. Eerst hebbe we iets meer dan een uur op een ferry gezete. Toen eenmaal aangekome bleek het een oud visserdorpje geweest te zijn en nu ware der allemaal van die turkenwinkeltjes ge kent da wel hele strate vol en ze verkopen allemaal hetzelfde. Erg veel was er voor Isabel en mij dus nie aan.
's Middags ginge we pizza eten yeah, vies bom! Toen we aan het restaurantje aankwame bleek dat Hal toch meer zin had in vis. Ok dan, op naar een visrestaurantje hoewel Isabel en ik allebij niet graag vis hadde. We zitten daar en ze kome bestelle, je gaat het nie gelove. Anne neemt iets met kip, en Hal iets mexicaans met bonen. Inderdaad je ziet het al niks met vis :D.
Isabel en ik hebbe een hamburger genomen omdat we niks anders lusten :s. Maarja das allemaal het einde van de wereld nog nie en die hamburger was nu ook nie zo slecht.
Maar toen kwam de rekening, waarop Hal zegt: gullie moet da van u wel zelf betalen. Euhm ok dan? We moesten elk iets van een 8 dollar en nog wa betalen, Hal zegt: als gullie elk 10 dollar geeft is da goed. Ik denk bij mezelf, das wel iets meer eh ^^. Hij zegt zonder te wete wat ik denk, das voor de fooi. Jawadde, maarja ge doet da eh. Nu maakt da ook nie zoveel uit ma toch vondk da ma een wazige situatie. Achteraf zegt Isabel mij zeg alsk da gewete had dan wask wel pizza gaan eten! Als we het dan toch zelf moeten betalen. Volledig mee eens ^^!

Ohja nog een paar dingen, eergisteren heeft Isabel een muis door de keuken zien lopen :'), ja zo leve wij hier dus :p.
En vanavond gaan we lasagna eten, goeie boef. Ma laatk even iets verklaren,
lasagna bij ons: laten we zegge 4.5/8 spagettisaus meestal met gehakt - 2.5/8 kaas - 1/8 van da lasagna spul
lasagna op Amerikaanse ofja Hal's wijze: 0.5/8 spagettisaus - 2.5/8 gehakt - 4/8 kaas - 1/8 van da lasagna spul
(das ongeveer eh mense ^^) En dan ma klagen da ze op dieet moeten haha :D nuja. Lekker is het wel da kank nie ontkenne hoewel iets minder gehakt mag wel.

Buurvrouw Viviane

Hoi Heleen,
Ik kijk er naar uit om uw nieuwe berichtjes te lezen.
Knap!
En volgende keer gaan jullie maar een lekkere pizza eten.
Liefs XXX