FISHERPRICE.reismee.nl

swimteam

Dag luitjes, het is weer even geleden ik weet het maarja komt goed ik zal hier weer eens een hele week neertypen ^^.

Vervolg van maandag 01.09.08 also Labor day, het picknicken viel beter mee dan verwacht nie da Isabel en ik iets anders hebbe gedaan dan gegeten haha. Er was echt eten in overvloed zalig! Voor de eerste keer in Amerika at ik brownies, ma das toch nie zo goed als ik verwacht had ik verkies toch nog altijd, chocoladecake met chocolade erop. Oohja trouwens ik at Hersey's das zo DE amerikaanse chocolade. VADSIG ma echt bah, ik snap wrm mense Belgische chocolade zo goed vinde. Ja ik, die altijd zoveel chocolade eet heb de chocolade gewoon weg gegooit echt ieuw.
Nuja na de picknick zijn we nog hout gaan halen :s hennig saai denkk dan, en was het ook een halfuur heen rijden zonder veel tegen mekaar te zeggen want dan moet Hal weer alles weten enzo. Dan hout inladen en dan weer naar huis rijden euhm ja.

Dinsdag 02.09.08, school is weer eens begonne. En de eerste echte zwemtraining begon ook die dag, wouw da was zo vermoeind :O echt van 2h tot 5h vollop zwemme zwemme zwemme! Ik dacht 3h training da gaat zo wa zwemme en wa lanterfante enzo eh. Mahnee das dus vollop training eh, denk dus nooit meer da Amerikane dik zijn eh. Ok ik moet toegeve ge het hier extreme exemplare en meer dan in Belgie, ma de jeugd howla. Veel dik is hier nie te vinde, bijna iedereen zit hier bij zo een sportgedoe, elke dag 3h traine maakt dus 15h per week. Da doen er nie veel na bij ons denkk. Wel goed voor mijn conditie haha :D die werkelijk niks waard bleek te zijn :').

Woensdag 03.09.08, weer een keer naar school, zelfde lesse elke dag dus veel variatie zit er inderdaag nie in, daarna naar de zwemtraining die niet meer zo zwaar was als te maandag :$. Want vrijdag hadden we een oefenwedstrijd en die moesten we overlopen. Ook moesten er dingen geregeld worden in verband met de zwempakken enzo. Toen de training was afgelopen zijn Isabel en ik nog chocolade gaan verkopen voor het zwemteam zoda wij nie zoveel moeten betalen. Die Amerikane zijn vriendelijk, ma echt eh. IEDEREEN heeft iets gekocht, elke deur waar wij aangebeld hebbe kocht gewoon iets. Da had ik echt nie verwacht onze doos was in no time leeg. Wel bale da we ma een doos bij hadden en we er in totaal omda we met 2 zijn 8 moeten verkopen. Nuja daarna zijn we nog even langs dunken donuts gewandeld. Hmmm, ik hou van die chocolademelk :$.

Donderdag 04.09.08, school, zwemmen en pasta party haha. Elke week is er wel een pasta party bij iemand van het swinteam, voor de gezelligheid en meestal voor een wedstrijd. Isabel en ik komen daar binne, ZOOOOO proper echt ongelofelijk ! En daar liep dus ook ene hond rond, wij zijn volgens mij het enige huishoude waar poetse nie wordt gedaan. Nuja we hebbe daar heel goede paste gegeten en daarna ware er nog muffins in overvloed, zo met van da roos spul op zoals weer maar eens gelijk in de films. Das echt goed! Moet ge echt allemaal is probere :D.

Vrijdag 05.09.08, weer eens school, maar geen zwemme deze keer nene eerst even naar huis en tege 3.15 moesten we terug zijn. Want we vertrokken naar onze oefenwedstrijd in jawel een gele schoolbus :D zalig zo een ding! Ik was blijbaar best goed in schoolslag zei de coach haha ^^. Haha, we hebben een heel deel wedstrijden gewonne met ons team maarja telle dede ze toch nie. Dinsdag is onze eerste echte wedstrijd bijna elke week is er wel een op een of andere school. Na de wedstrijd zijn we naar Wendy's geweest. De betere Mc Donalds noeme ze da :D. En da is daar goed! Da kank nie ontkenne ma of da beter is dan Mc Donalds ik zou het gwn anders noeme ma nie zozeer beter ^^.

En dat brengt ons bij zaterdag 06.09.08, ook gekend als mijn vaders verjaardag! Jawel 50 dit jaar haha! Nogmaals een gelukkige verjaardag!
Vandaag wordt het een chil dagske, want Isabel gaat weg met haar liaison en op mijn eentje mag ik hier nie rondwandele fzo. Nie da ik daar veel zin in heb. Morge ga ik weg met mijn liaison, waarschijnlijk gaan we golfen haha :D. Ik breng morge wel weer een verslag uit!

Oohja ff tussendoor, tussen de gastouders en Isabel en mij gaat het steeds slechter. Tussen Isabel en mij nog altijd super goed. Maar Isabel haat werkelijk Hal. En het vuil in het huis komt ons werkelijk beide de oren uit. Mss dat er wel een ander gastgezin aan te pas moet komen. We zullen wel zien :). Een ding weet ik wel alleen blijf ik hier niet!

JOke

O Heleen wat een zalige sport namiddag...zwemmen is toch geweldig he :)
En ik dacht wel dat schoolslag helemaal jouw ding was haha :)
En ik vind het zo jammer om dat te horen van je gastgezin...Als ik een klein stulpje had in het verre Amerika dan zou je zeker bij mij mogen komen logeren ;)
Xx.

lientje vriendje

hihi op u profiel. van da pauw na doen!
dat is pas leuk!
jammer dat we dat al lang niet meer deden