animal farm
hay! hier ben ik weer, sneller dan verwacht ik weet het. Best goed eh ^^ haha.
Dinsdag 16.09.08, school waar we een ongelofelijk goede lunch hebben. Elke dag opnieuw en opnieuw hmm. Pizza, hamburgers, smossen, ALLES. En da voor 3 dollar. Maar omdat wij uitwisselingstudentjes zijn krijge wij da gratis :$. We moete zo betale met een digitale kaart die iedereen op school heeft met een foto op. Hennig begaaid :'). Maarja, ge krijgt daar ook zo een chocomelkske bij gelijk in de films. En elke dag weer is er een ander dessertje :$.
Daarna hadden Isabel en ik een hele namiddag vrij, vooral huiswerk gedaan. Om 18.15 moesten we terug aan het zwembad staan want de bus vertrok. We het team, heeft heel goed gezwommen. De beste van ons team hebbe 2 schoolrecords verbrokken hennig nice.
Toen we terug kwamen hadden we ongelofelijk veel honger en besloten we hamburgers te maken. We waren ze aan het bakken en daar was ie dan ! De muis of ja een van de muisjes van de muize famillie. Die onderdak hebben in ons huis haha :'). Vadsig heid allom. ( zoals ge kunt zien op de foto's)
Later die avond ontdekte Isabel en ik ook nog een rups in de badkamer. Jaja hier vind je alles. Ik denk da tussen die mure en in de kelder van alles leeft echt wazige boel. Te veel nadenke over van die dinge kunt ge hier nie. Dan word het hier echt te onleefbaar.
Woensdag 17.09.08, vandaag dus weliswaar! School, vandaag was het chocoladepudding :$. En zwemtraining phoe hennig vermoeind. Maar niet meer zoals eerst. Daarna weer eens een pasta party echt origineel zijn ze niet. Ma das nie zo erg want ik hou wel van degelijk eten. Veel meer dan ik had verwacht. Want bij ons 'thuis' hier dus, is ALLES microgof. En nee geen lekker pizza in de microgolf. Nee een oranje aardappel en van die rare dinge.
Toen we terug kwamen van de pastaparty vertelde Anne me da iemand me gebeld had! Samantha ! Ik had geen flauw idee wie da wel moest zijn :$. Toen vertelde Anne me da da een meisje was die met afs naar Belgie was geweest, meerbepaald vlaanderen.
Ik ga haar straks terug bellen ghi. Nog een nederlands praten :$! Like it.
Hoi Heleen,
Je wordt nog een echte 'dierenvriend' als het zo doorgaat! Maar voorlopig zorgen we thuis nog geen dieren hoor!
Wel leuke foto's!
groetjes, xxx
Hey Heleen!
tis precies hennig goed daar... chocomelk, chocolade, chocoladepudding, chocomoussetaart,... haha zo kennen we u wel :-p (ale toch da ik weet). Ik zou zeggen geniet er nog maar van en blogg maar veel want ik vind u verhalen wel grappig.
Ciao
Martine xxx
Hajj Heleen!
Tis al ne hele lang tijd gelede dak nog iets van u heb gehoord dus dacht ik zal hier eens iets neer schrijven:).. En het valt toch wa mee daar in verre Amerika? Mja wss wel gij kunt u overal wel amusere ook al is het wa smerig :D.. Ik en Evlien hebben onze eerste week Antwerpen erop zitte! Het is nog hennig wennen maar wel fijn:).. Ik zou zegge komt is op bezoek ma de zal wel heeel moeilijk gaan :p.. Allé ben door, moet straks de trein trug op! Amuseert u daar nog he!! en tot over zoveel maanden:D