FISHERPRICE.reismee.nl

HOMECOMING FESTIVAL

Dinsdag 23.09.08, School en niet naar de zwemtraining geweest, omda we ons alletwee nog al ziekskes voelde. En nee das nie zo onlogisch da wij alletwee ziek ware, wij zijn dan ook bijna altijd bij mekaar. En slapen in de zelfde kamer.

Woendag 24.09.08, niet naar school geweest hihi. We voelde ons alletwee nog ziek en een dagje misse kan hier niet zo een kwaad. We hebbe uitgeslapen ^^.

Diezelfde dag is Hal naar Texas vertrokke voor een of andere cursus. En we ware dus met zijn 3tjes. Savonds hebbe Isabel en ik pizza besteld van de pizza hut, want als we da zelf nie kope krijge we da hier nie :p. En die brenge da hier toch aan huis whii ^^.

Donderdag 25.09.08, weer naar school. Nie echt veel gebeurd en daarna naar de zwemtraining. En uit jaarlijkske traditie speelde we verstoppertje. Het heeft onze trainer wel eens waar meer al 2 uur geduurd eer da hij ons allemaal gevonde had haha da was een korte training :). Daarna hadde we weer eens een pastaparty, deze keer een met home made brownies haha zalig!

Vrijdag 26.09.08, school en daarna weer eens een zwemcompetitie. Savonds hebbe Isabel en ik popcorn gemaakt. Ik vind da ma niks van die neutrale popcorn, da smaakt dus echt na niks. Das gans zoutig ma ik vond het wel gans cool hoe da gaat in de microgolf haha ik had da nog nooit gezien :D. Gans cool.

Zaterdag 27.09.08, zijn ze al gans vroeg op gestaan om op een AFS dag te vertrekke. Normaal is da een weekend. Maar omda mijn gastouders ons nie woude brenge en nie kome hale. Ondanks ze da in het begin belooft hadden. Konde wij maar een dagje gaan. Pam is ons tege 7h kome oppikke.
Tege 8h zijn we daar aankome, was heel fijn. Gans veel nieuwe mense lere kenne van overal, van chili, denemarken, china, bolivia, duitsland, italie, spanje, ... En iedereen hun gastgezin leek perfect te zijn haha.
Tege 4h zijn we terug vertrokken, maar nog niet naar huis. We zijn mee naar een feestje geweest van kennisse van Pam. We hebbe daar weer wa nieuwe mense lere kenne en heel goed gegete haha.

Zondag 28.09.08, HOMECOMING FESTIVAL. Wat da nu eigenlijk is euhm, iedereen vant school gaat naar een park, en daar staan ongelofelijk veel tafels. Elke tafel is van een of andere club. Zo hadde wij er dus ook een, en iedereen verkoopt daar dinge. Om zo meer geld te hebbe om dinge te doen. Wij met het zwemteam verkochte suikerspinne en van die appels op een stokje met van die rode glazuur rond hihi. Gans lekker die suikerspinne ^^.
Het jongens swimteam en dus ook een deel van ons team, hadde zo een watergedoe. Mense kope dan 3 ballekes voor 2 dollar fzo iets. En dan moet ge op zo een rondje gooie en als ge raakt gooit valt er iemand in zo een ton met water. Ge hebt da allemaal wel is in de films gezien :D.
Ook ware er optredes van de Cheerleaeders en het stepteam. Voor de rest werd er de hele tijd muziek gedraaid. Het was wel gezellig ^^.

Maandag 29.09.08, weer naar school .. En daar na hadde we een zwemcompetitie. WE HEBBE GEWONNE ! Jawel voor de eerste keer dit seizoen, komt omda ons zwemteam nog al van de kleine kant is wij zijn met 14 en de andere meestal met 30. Dus die hebbe meer 'dept', wat betekend meer mense, gevolg ook als zoude wij alle eerste plaatste neme dan winne die nog omda die meer punte hebbe met alle andere plaatste. + de meeste hebbe ook nogs divers. En wij hebbe da nie. Dus daar winne die ook nogs meer punte mee. Maar die keer niet haha wij wonne ^^.

Dinsdag 30.09.08 GEEN school. Der was een of andere Joodse feestdag, ik weet wel de naam nie meer :$. En der was dus ook geen zwemtraining.
We hebbe wel nie veel gedaan hier, zijn een film gaan hure en hebbe die gekeke haha. Best droog.

Woendag 01.10.08, terug school. En omwille van de homecoming week die hele de tijd door blijft gaan, was er period 7 en 8, de laatste 2 lesuren een ' Power Puff Game ' . Da is een football game maar ipv van met football players is da met meisjes en met leerkrachten. We zijn gaan kijke en het was wel grappig. Ook was er een gevecht tussen een cheerleader en iemand van een ander team haha. Best wazig, komt daar de politie tussen en al da gedoe. Das echt ongelofelijk fel, bij alles is hier politie en da was echt om niks :') nuja.

Donderdag 02.10.08, school niks speciaals die dag. Daarna weer een competitie en jawel WEER GEWONNE! Wij zijn zo slecht nog nie ze :p.

Vrijdag 03.10.08, school. Period 7 en 8 zijn weer weggevalle maar nu omwille van een ' peprally ', da is om de schoolspirit naar bove te brenge :D. Het footballteam had vandaag een belangrijke wedstrijd en omda het homecomingweek was doen ze dan een peprally. We ginge dus met alle juniors en seniors naar de gym. En dan trede de chearleaders op en alle kapiteine van de sportclubs doen dan wa belachelijk. Ook worde er dan zo wa battles gedaan tusse leerkrachte en leerlinge. Taarteet wedstrijd was er ook :p en allemaal van die wazige dinge, zolang er ma wa amuzement was. Ohja de band speelt ook. Wij hebbe best een goeie dus da had wel iets.
's Avonds zijn Isabel en ik naar de wedstrijd gaan kijke, hennig koud gelede maar het was voor een goed doel. We hebbe gewonne! En ja ik heb foto's getrokke, wel nie zo een goeie want ik zat ergens vanbove in de tribune. Maar ik ga ze er toch opzette. Ook heb ik een paar foto's van de band. Wij hebbe echt een goeie, was echt cool eigenlijk. Die zijn met megaveel en die paradere echt zo allemaal perfect hetzelfde haha :D.

mama

leuk hoor! ook de foto's vond ik best mooi! maar wanneer plaats je eens een foto van jezelf op je blog?
groetjes en blijf goed zwemmen!
mama xxx

THIJS

hihi, eindelijk zien we eens een stukje écht Amerika !
ik ben er zeer tevreden over hihi.
je mama heeft gelijk !
nieuwe Heleen-fotos please.
ik mis je iedere dag x

Ellen

Eerst en vooral: proficiat met uw zwemwinst!!!
Klinkt allemaal heel fijn daar. En er wordt precies veel gefeest :-))
Ik vind ook dat ge eens dringend wat foto's van uzelf op uwe blog moet zetten, zodat we eens kunnen zien of gij ook veel verandert.

Amuseer u daar nog en geniet ervan!!!

Groetjes Ellen

JOke

Oh Heleen,
wat vind ik je verhalen prachtig :)
Geniet ervan...en wat je gastgezin betreft, dat komt allemaal dik in de schakosj :)
Ik mis je ook een beetje en volgende week woensdag moet ik mijn rijexamen gaan doen...spannend!!!
Xx. JOke